Mobiliteits Festival 2019

Future-proof op weg naar nieuwe mobiliteit

De toekomst van mobiliteit: het centrale thema van het Mobiliteitsfestival in Apeldoorn. Proef, ontdek en geef vorm aan de toekomst van uw organisatie. U bent van harte welkom op dinsdag 2 juli van 14.00 tot 20.00 uur. Maar wie komen er en wat gaan we doen?

Unieke mix

Een unieke mix van mobiliteitsspecialisten en ondernemers van buiten de sector delen hun kennis, tips en ervaringen. Zij zorgen voor dynamiek, nieuwe inzichten en prikkelende vergezichten als het gaat om de toekomst van mobiliteit. Bent u future-proof? Ontdek het tijdens het Mobiliteitsfestival.

Line up: vier sessies en een masterclass

Commerciële kansen, de transformatie van fossiele brandstof naar toekomstbestendige alternatieven en ondernemersvraagstukken op het gebied van gastvrijheid en personeel staan centraal. De volgende sprekers geven hun visie:

 • "Wat moet ik doen om aan te haken bij de nieuwe mobiliteit?"
  Carlo van de Weijer, Directeur Smart Mobility
 • "Google en YouTube geven een bedrijf vleugels. Wat kunnen we daarvan leren?"
  Wilbert Philippo, Directeur LeaseVergelijker
 • "Hoe ontwikkel je gastvrijheid in de dna van je bedrijf?"
  Bas van der Veldt, CEO AFAS
 • "Inspiratie van de NADA Convention in Amerika."
  Paul de Vries, eigenaar DCDW en Johan Lammers, eigenaar LSG

Het event sluiten we af met een unieke masterclass van Guido Weijers over geluk. 

Programma

Bekijk hier de video-uitnodiging met Johan Lammers

Gegevens op een rij

 • Datum: dinsdag 2 juli 2019
 • Locatie: Zwitsal terrein Apeldoorn
 • Tijd: 14.00 tot 20:00 uur
 • Investering: €229,- (exclusief BTW)
 • Inclusief: future-proof garantie

Voor wie

Het Mobiliteitsfestival is 100% automotive. U ontmoet directieleden en managers van dealers, universele autobedrijven, leasemaatschappijen, importeurs en toeleveranciers automotive. Uiteraard is ook de autopers aanwezig.

Netwerken

Op het Zwitsal-terrein zorgen foodtrucks, live-muziek en de industriële omgeving voor de juiste setting, zodat u op een prettige manier met de andere deelnemers van gedachten kunt wisselen. Wij zorgen dat u via een matchmaker in contact komt met voor u interessante gesprekspartners. U krijgt hierover bericht na uw inschrijving.

Aanmelden

Kaarten bestellen

Future Mobility Challenge

Elektrisch rijden is leuk! Maar wie is de slimste elektrische rijder? Wie plant het slimst zijn route en rijdt en laadt het efficiëntst? En wie verdient de meeste punten met het bezoeken van landmarks en het vervullen van creatieve opdrachten? De Future Mobility Challenge is een ongekend leuk spel voor teams van minimaal 2 personen.

MEER INFO

Partners

 


Sprekers en inhoud sessies

Tijdens het Mobiliteitsfestival delen experts en top-sprekers hun kennis, tips en ervaringen. Mobiliteit specialisten en ondernemers van buiten de sector wisselen elkaar af. Zij zorgen voor dynamiek, prikkelende vergezichten en verrassende inzichten. Inclusief een unieke masterclass van Guido Weijers over geluk.

 

Carlo van de Weijer:
Nieuwe mobiliteit: kansen voor de branche

Als mobiliteitsexpert is Carlo van de Weijer (TU/e, TomTom) mondiaal actief om richting te geven aan de complexe toekomst van vervoer. De mobiliteitsindustrie verandert razendsnel. Zelfrijdende auto’s, Uber, drones, deelauto’s: high-tech verschijnt steeds vaker en zet het transport van mensen en goederen compleet op zijn kop. Voor veel traditionele spelers gaan de veranderingen te snel om zich tijdig aan te passen. Gelukkig ziet Carlo een paar duidelijke patronen die een veelbelovende trend laten zien naar een veiligere, schonere en betere mobiele toekomst. Doe er uw voordeel mee.

 

Bas van der Veldt: 
Gastvrijheid in het DNA

Wilt u grensverleggend ondernemen? Kijk dan regelmatig over de grenzen van uw eigen sector. Een inkijk in de IT sector is dan een logische: mobiliteit en IT gaan immers hand in hand. Bas van der Veldt zet de deuren open en laat zien hoe u gastvrijheid ontwikkelt in de DNA van uw bedrijf. Ontdek de impact van 'liefde voor medewerkers en klanten' als onderscheidend vermogen. Een hot-item in automotive sector. Laat u verrassen door de manier waarop Bas dit bij Afas Software naar de dagelijkse praktijk vertaalt. Elke dag opnieuw.

 

Wilbert Philippo:
Google en YouTube geven je vleugels

Maak kennis met Wilbert Philippo: de drijvende kracht achter Leasevergelijker en LeaseTrader en digitaal marketingbureau InfoTrade. Zijn stelling: Google en YouTube geven mijn bedrijf vleugels. Op een energieke manier praat hij hierover. Sterker nog: hij laat het zien. Een greep uit de onderwerpen:

 • De progressie bij YouTube in het afgelopen jaar
 • De huidige mogelijkheden om doelgroepen te bereiken
 • Succesvolle YouTube campagnes: veel automotive-voorbeelden
 • De werking van AI (Artificial Intelligence) bij Google bij het vinden van de juiste mensen om video's te vertonen
 • Resultaten meten van YouTube campagnes (tot aan showroom bezoek aan toe)

Ontdek hoe uw onderneming tot grote hoogte kan stijgen met de krachtige combinatie van Google en YouTube.

 

Paul de Vries en Johan Lammers:
NADA highlights 

Naar goede gewoonte neemt Johan – organisator en initiatiefnemer van dit festival - de afsluitende keynote voor zijn rekening. Ook nu weer samen met Paul de Vries DCDW. Centraal staat hun bezoek aan het NADA congres. In hoog tempo delen Johan en Paul mooie insights en praktische tips. Hoe werven ze in Amerika technisch personeel? Welke tools gebruiken ze om succesvol beleid te maken als het gaat om gebruikte auto's? Wat is het effect van snelle opvolging van leads? Reken op verrassende antwoorden en ontdek 'the american way' als het gaat om de autobranche. Haal eruit wat bij u past.

 

Guido Weijers:
Masterclass geluk

Succesvolle mensen zijn niet gelukkiger, maar gelukkige mensen zijn wel succesvoller. Tijdens een prikkelende masterclass neemt Guido Weijers ons mee in zijn nieuwe definitie van geluk. Adviezen over geluk zijn vaak wat zweverig. Daarom haalt Guido de wetenschap erbij en beantwoordt hij de vraag die bijna iedereen stelt: hoe word ik gelukkig? Een inspirerende sessie vol uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen. Ontdek wat u gelukkig maakt en beïnvloed zelf uw eigen geluk. Als mens en zeker ook als ondernemer. Samen op weg naar een hoger Bruto Nationaal Geluk.

 


Videoverslag vorige editie

Fotoverslag vorige editie

 • IMG

Contact

Hoofdweg 68
7382 BK  Klarenbeek

Tel. 055 3010416 

Mail: info@lammerssupportgroup.nl 

Wij organiseren:

 • Lifestyle events
 • Spectaculaire bedrijfsfeesten
 • Wereldwijde incentives
 • Teambuilding activiteiten
 • Publieks evenementen
 • Symposiums

Wij staan voor:

 • Marketing concepten
 • Trainingen
 • Workshops
 • Advies
 • (interim) Management
 • Gastheerschap