Skip to main content
LSG Super Jeep Expedition 2023

Super Jeep Expedition IJsland

Beste avonturier,

We gaan weer een onvergetelijke reis organiseren naar IJsland.

Ga je mee?

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

18 Mei – Vertrek naar IJsland vanaf Schiphol

Vertrek 18/5 vanuit Amsterdam om 16:50, aankomst Reykjavik om 18:05
Vanaf het vliegveld worden we naar het hotel gebracht. We gaan daarna nog een warme maaltijd nuttigen in de binnenstad van Reykjavik. Om 11 uur gaan we slapen.

19 Mei – ZUIDKUST & THORSMORK

Ontbijt om 7.00 uur. Vertrek richting de expeditiebasis om 7.45 uur
De groep ontmoet de gidsen en maakt kennis met de superjeeps op onze expeditiebasis in Klattháls 3 in Reykjavík. Zodra iedereen gesetteld en klaar is, begint de tour. Eerst bezoeken we de Seljalandsfoss-waterval, waar je de mogelijkheid hebt om achter de waterval te lopen en de schoonheid ervan vanuit een uniek perspectief te bewonderen. Deze waterval staat bekend om zijn pittoreske schoonheid en is een must-see voor iedereen die IJsland bezoekt. Vervolgens gaan we naar de Skógafoss-waterval, een van de grootste en beroemdste watervallen in IJsland. Met zijn brede waterval en indrukwekkende hoogte is Skógafoss een waar natuurspektakel. Ga aan de voet van de waterval staan en voel de mist van de watervallen op je gezicht terwijl je de pracht ervan in je opneemt. Ten slotte bezoeken we Reynisfjara Black Sand Beach, een prachtig natuurwonder dat de kracht van de Atlantische Oceaan laat zien. Hier zult u getuige zijn van de unieke basaltzuilen die het strand omringen en versteld staan van het contrast van het zwarte zand tegen het blauwe water van de oceaan. Onderweg krijgen we de kans om met de super jeeps naar het strand te gaan voor een beetje rijden op het zwarte strand. Na de sightseeingstops van de dag gaan we naar Thorsmork, waar we de superjeeps die op bergpaden rijden en talloze gletsjerrivieren oversteken, echt gaan testen. Tijdens de tour zal onze deskundige gids inzicht geven in de culturele en geologische geschiedenis van het gebied, waardoor dit een echt educatieve en gedenkwaardige ervaring wordt. 'S Avonds gebruiken we een vuurkorf en grill om een BBQ-diner te bereiden, IJsland-stijl, een lamsbout. Alternatieve opties voor alle dieetwensen zijn natuurlijk beschikbaar. Overnachting: Berghut in Thorsmork Valley

LSG - Super Jeep Expedition 2023

20 Mei – THORSMORK VALLEY & TERUG NAAR REYKJAVIK

Begin aan een onvergetelijk avontuur door de Thorsmörk-vallei, een van de meest adembenemende landschappen van IJsland. De eerste op de route is een bezoek aan Stakkholtsgjá Canyon, een verborgen juweeltje in de vallei dat adembenemende uitzichten biedt en een unieke kans om getuige te zijn van de kracht van de natuur. De kloof is omgeven door torenhoge kliffen en de rivier die er doorheen stroomt, heeft zich door de eeuwen heen een weg door de rots gesneden, waardoor een prachtig natuurlijk kenmerk is ontstaan. Vervolgens reizen we naar de Gígjökull-gletsjer, een prachtige uitlaatgletsjer die door de eeuwen heen is gevormd door de krachtige krachten van de natuur. Vanaf hier heb je de mogelijkheid om de unieke kenmerken van de gletsjer te bewonderen en meer te weten te komen over zijn geschiedenis en vorming. De tour van Thorsmork neemt je mee op een spannende reis over meerdere gletsjerrivieren in de super jeep, wat een spannende en onvergetelijke ervaring oplevert. De super jeep is uitgerust met alle benodigde veiligheidsuitrusting en onze deskundige chauffeurs hebben jarenlange ervaring in het navigeren door het uitdagende terrein van de Thorsmörk-vallei. Kortom, deze tour is een ideale gelegenheid voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur en een nauwe ontmoeting met de natuur. Met zijn adembenemende landschappen, gletsjers, canyons en gletsjerrivieren is de Thorsmörk-vallei een must-visit bestemming voor iedereen die naar IJsland reist.
Groep keert terug naar Expedition Base in Reykjavik.
We gaan terug naar ons hotel in Reykjavik en eten ergens op een gezellige plek in de stad Reykjavik.

Jeep Expedition LSG

21 mei Terugreis van IJsland naar Nederland

Ontbijt 7.00 uur. 7.45 Vertrek richting luchthaven
We vliegen vanuit Reykjavik om 10:30, aankomst Amsterdam om 15:45 

Accomodatie

Deze aanbieding is gebaseerd op een verblijf van één nacht in een berghut in Thorsmork. De berghutten in Thorsmork bieden gemeenschappelijke overnachtingen in een gedeelde ruimte. Voor beddengoed wordt gezorgd.
De nachten er voor en er na overnachten we in een hotel in Reykjavik dichtbij het centrum.
Hier slapen 2 mensen op 1 kamer. Mocht je een single room willen dan is de meerprijs € 100 p/p per nacht.

Inbegrepen

 1. Minimaal 38" aangepaste voertuigen gedurende twee dagen zoals gespecificeerd
 2. Brandstof
 3. 2x AT gids inclusief gids auto's voor twee dagen
 4. Gids kookdiensten en maaltijdvoorbereiding voor het ontbijt
 5. 1-nacht accommodatie in een berghut
 6. 2-nachten hotel Reykjavik
 7. 3x Ontbijt
 8. 1x Diner - Lamsbout BBQ
 9. 2x Diner – in Reykjavik
 10. 1x Lunchpakket
 11. Vluchten incl. bagage en vervoer naar hotel en vluchthaven in IJsland
 12. Begeleiding Johan Lammers

Uitgesloten

 1. Eventuele vergoedingen of belastingen die kunnen worden geïmplementeerd door landeigenaren, de overheid, dienstverleners, enz.
 2. Alle diensten die niet worden vermeld in de inbegrepen sectie
 3. Drankjes tijdens de gehele reis

Ontdek met de professionals

Arctic Trucks is gespecialiseerd in het modificeren van 4WD-voertuigen voor gebruik in ruwe omgevingen; in de bergen, op gletsjers of in de woestijn. Reddingsteams, militaire eenheden, politiediensten en elektrisiteits bedrijven gebruiken auto's die zijn aangepast door Arctic Trucks, evenals liefhebbers van avontuur en off-road rijden. Arctic Trucks heeft deelgenomen aan verschillende grote expedities in IJsland en op de Zuidpool, en is ook een expeditiedienstverlener op Antarctica. We zijn trots op onze geweldige ervaring en kennis die Arctic Trucks een wereldberoemde expertise heeft gegeven op het gebied van SUV-modificaties.

Prijsopbouw

Als we uitgaan van 12 deelnemers en iedereen de hotel kamer met een reiziger deelt en we 4 Artic Trucks gebruiken ( 4 personen per auto ) dan komen de kosten op € 3275,- excl btw per persoon.Alleen drankjes zijn dan nog op nacalculatie.

Op de locatie in IJsland gaan we ook nog iets leuks doen met het ontwikkelen van eigenaarschap en het Ubuntu principe dit om er ook een zakelijke tintje aan te geven en je team verder te ontwikkelen.

ubuntu

Schrijf je snel in want vol = vol

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem contact met je op.
Als je meer informatie wil mag je me natuurlijk altijd bellen op 0622541495.

Met gastvrije groet,
Johan Lammers