Skip to main content
LSG NADA 2025 Inspiratiereis New Orleans

NADA 2025 New Orleans

Inspiratiereis voor automotive professionals NADA
21 -26 JANUARI 2025

In januari volgend jaar is het plan weer af te reizen naar het jaarlijkse NADA Congres dit jaar naar het prachtige New Orleans de stad van Jazz en Blues maar bovenal dit interessante automotive-congres. Deze inspiratiereis is een must voor Automotive professionals. Je doet veel inspiratie op tijdens de workshops en trekt een aantal dagen op met vakgenoten. We bezoeken tijdens de reis ook een dealer en gaan samen een tour maken met cabrio’s vanaf Houston naar New Orleans.

INTERESSE?

Mocht je interesse hebben om mee te gaan laat het dan weten voor 1 oktober 2024.

JOHAN LAMMERS GASTHEER

Johan Lammers is de gastheer gedurende de trip. Hij verzorgde al acht keer eerder met succes een reis naar de NADA voor een gezelschap van Nederlandse automotive managers en ondernemers.

DOELGROEP

Automotive professionals: dealers, universele, leasemaatschappijen, trainers, groothandel, consultants/adviseurs, importeurs, toeleveranciers.

DATUM

21 januari t/m 26 januari 2024

BESTEMMING

New Orleans

PROGRAMMA:

Dinsdagochtend 21 januari vertrek vanaf Schiphol in de middag komen we aan in Houston. Hier stappen we in een cabrio en rijden we naar New Orleans 2 personen per auto. ( 575 km ) Onderweg overnachten we in een leuk hotel langs de route en op 22 januari komen we in New Orleans aan. We overnachten in een hotel op loopafstand van Bourbonstreet. Om de convention te bezoeken kun je de gratis shuttlebussen gebruiken.

De convention start op Donderdag 23 januari en eindigt op Zondag 26 januari 2025.

Alle overnachting in New Orleans zijn in een 4 sterren hotel in downtown. Verdere details over het programma volgen nog als er meer bekend is. Er kunnen nog wijzigingen optreden.

DEELNAMEKOSTEN

Deelnamekosten voor deze inspiratiereis : € 4850 excl. btw abonnees van Automotive krijgen € 100 korting evenals de deelnemers die vaker met ons zijn mee geweest. Bij niet doorgaan van de reis door externe reden zullen we zoveel mogelijk kosten restitueren. In samenwerking met Trees for All, compenseren wij de CO2-uitstoot van alle door ons georganiseerde reizen.

 

Deelnamekosten is incl.:

  • Vlucht rechtstreeks naar Houston en terug vanuit New Orleans naar Amsterdam met 1 overstap ( rechtstreeks kan helaas niet ) Als je comfortclass of businesclass wil vliegen geef dat dan aan bij de reservering. De meerkosten hiervan worden doorbelast.
  • Huur cabrio ( Ford Mustang of vergelijkbaar )
  • 5 overnachtingen waarvan 1 onderweg in een 3 sterren hotel tijdens de tour naar New Orleans en 4 overnachtingen in een 4 sterren hotel in New Orleans downtown.
  • Congrestoegang en expo, organisatie en begeleiding.
  • Achteraf wordt doorbelast: ontbijt, gezamenlijke diners en drankjes. De hoteltax en de transferkosten vanuit hotel naar vliegveld worden ook achteraf doorbelast evenals de optionele welcome reception op donderdagavond. Inschrijven kan tot uiterlijk 1 oktober voor bovenstaande prijzen i.v.m. lopende reserveringen. Daarna zullen de prijzen stijgen.

Terugblik 2024

Johan Lammers
06-22541495
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Informatie of aanmelden?

Neem dan rechtstreeks contact met mij op!