Skip to main content
LSG Inspiratiereis NADA Amerika

NADA Amerikaans dealercongres

Jaarlijks inspiratiereis "Make your business great again"

Jaarlijks vindt er in de US een indrukwekkend Automotive congres plaats waar je veel inspiratie kunt opdoen als je werkzaam bent binnen de automotive branche. Jaarlijks verzorgt de Lammers Support Group in samenwerking met Automotive een inspiratiereis naar deze jaarlijkse autobranchecongres van de Amerikaanse NADA

Topsprekers en nieuwste producten

Het congres van de Amerikaanse National Automobile Dealer Association (NADA) staat bekend om zijn sprekers van topniveau en de Expo waar grote dienstverleners en leveranciers hun nieuwste producten, concepten en diensten laten zien. De reis is primair bedoeld om kennis en inspiratie op te doen, deelnemers kunnen kiezen uit talloze workshops en interessante sprekers en een bezoek brengen aan de Expo.

Meer dan alleen NADA

Maar uiteraard nemen we ook de tijd om de omgeving te verkennen. In januari 2019 vond het plaats in San Francisco wat bekend is van onder meer Alcatraz, zijn steile heuvels en de Golden Gate Bridge. We hadden een hotel direct gelegen aan de karakteristieke Fishermans's wharf. En brachten we een bezoek aan Ebay, in het nabijgelegen Sillicon Valley.

Reisleiding

Johan Lammers is zoals ieder jaar de reisleider van dienst. Hij verzorgt steeds weer met succes een reis naar de NADA voor een gezelschap van Nederlandse automotive managers.

    Meer weten?

    Over dit event, het programma en de investering?