Skip to main content

Unieke onlinetraining voor verkopers slaat aan!

Ervaringen 10-minutentrainingen LSG

Ervaringen verkoopteam Auto Huiskes

10 minuten training door Johan Lammers

Ruim een jaar geleden start Auto Huiskes ( Kia , Suzuki, Mitsubishi dealer in Oss en universeel in Schaik ) met de www.10minutentrainingen.nl en hebben de 6 verkopers nu een certificaat in ontvangst genomen van Johan Lammers, directeur eigenaar van Lammers Support Group.

Initiatiefnemer

Johan is initiatiefnemer van dit online trainingsplatform voor verkopers in de autobranche.
De verkopers hebben 43 verschillende onderwerpen behandelt in ruim een jaar tijd en hebben de testen met goed gevolg afgelegd. Vol trots nemen ze hun certificaat in ontvangst.
Het is nu nog niet klaar want ze beginnen gewoon weer opnieuw. De kracht van dit concept is dat het kort is ( 10 minuten per training ) maar ook de herhaling elk jaar opnieuw zorgt voor scherpte en blijvende verandering.

Nieuwe dynamiek

Volgens Bas Huiskes eigenaar van Auto Huiskes heeft het zijn verkoopteam veel gebracht. “ 2 of 3 keer in de week starten we de dag met de onlinetrainingen en hebben daarna goede discussies wat goed gaat maar vooral ook wat beter kan. Er ontstaat een mooie dynamiek in je team en er wordt meer bespreekbaar. Daarnaast behandel je onderwerpen die allemaal helpen het vak van verkoper / gastheer te professionaliseren, zo hou je de zaag scherp en blijf je investeren in je team ”

Salesmanager nu trainer en coach

Johan Lammers die dit heeft ontwikkeld is erg blij dat het zo goed aanslaat. Steeds meer autobedrijven sluiten zich aan en zien er de toegevoegde waarde van in. De Salesmanager krijgt door deze 10minutentraining ook de rol van trainer en coach en dat maakt zijn vak ook interessanter en passend bij zijn profiel. Vroeger was de salesmanager degene die de meeste auto’s verkocht nu is het vooral ook een rol waarbij je je verkoopteam tot bloei laat komen en beter laat presteren en functioneren.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Een paar voorbeelden:

  • Ontwikkeling van ‘verkoper 2.0’ naar ‘verkoper 3.0’.
  • Excellent gastheerschap, hoe ontwikkel je dat?
  • Hoe zorg ik voor de ‘wauw-factor’ in de totale customer journey?
  • Hoe manage je je dag zodat je efficiënt werkt?

Wat kost dit nu?

Even los van de training van de salesmanagers/vestigingsmanagers ben je al voor € 29,- per week per verkoper klaar. Heb je een verkoopteam van meer dan 15 verkopers, dan gaat die prijs nog wat naar beneden. Met deze beperkte investering houd je het verkoopteam scherp en zijn zíj continue bezig met hun persoonlijke ontwikkeling. Het voordeel is ook dat je verkopers niet weer dagen weg zijn voor een training aan de andere kant van het land, waar je bovendien achteraf vaak ook weinig grip op hebt. Je houdt nu je trainingen binnenshuis!

Maatwerktrainingen

Daarnaast bieden we ook aan om maatwerktrainingen te maken van bijvoorbeeld de kernwaarden van jouw bedrijf, of van hoe je processen lopen qua lead-opvolging. Wel zo handig en allemaal online. Helemaal van deze tijd!
Breng je verkoopskills van 0 naar 100 in tien minuten!