Skip to main content
LSG Ondernemersreis Namibië 2024

Leadership Experience naar Namibië 2024

Beleef Namibië op z'n best en ontwikkel je leiderschapskwaliteiten! Ga je samen met andere ondernemers mee op reis ( met of zonder je partner ) van 31 oktober t/m 8 november 2024 naar het prachtige Namibië?

Genieten van de eindeloze natuur. Geniet van de stilte, uitgestrekte landschappen en eindeloze horizon, de natuur met al haar wilde dieren en de miljoenen sterren aan de nachtelijke hemel. Namibia is dankzij de goede verharde en gravelwegen zeer geschikt voor een self-drive avontuur. We wisselen luxe lodge af met avontuurlijke 4x4 tracks en wildkamperen op de mooiste plekjes en we één worden met de natuur.

foto 01

Kamperen in de wildernis

Tijdens deze reis zien jullie veel mooie plekjes van Namibië. foto 02

Tijdens de reis zoeken we geschikte momenten om samen in gesprek te gaan over het ´Het Ubuntu principe'

De kern van het mens zijn. Iemand met Ubuntu is royaal, aanstekelijk, gastvrij, hartelijk en bemoedigend.

Desmond Tutu

Tijdens de training zal verder worden gesproken over dienend leiderschap waarbij we inzoomen op de volgende onderwerpen:

  1. Authenticiteit
  2. Bescheidenheid
  3. Rentmeesterschap
  4. Verantwoordelijkheid
  5. Empowerment ( je stelt jezelf en anderen in staat hun werk goed te doen )
  6. Vergeving
  7. Waardering
  8. Kwetsbaarheid
  9. Moed

We bezoeken:

Windhoek, Brandberg, Huab River Valley, Khowarib, Etosha West, Okonjima Nature Reserve.

Mooie gesprekken

Tijdens deze reis zal Johan Lammers de reisleider en de trainer zijn, samen met zijn vrouw Caroline. Het thema van deze reis is: Dienend Leiderschap onzin of noodzaak? Hoe zou ik mijzelf hierin kunnen ontwikkelen? Tijdens de reis zoeken we geschikte momenten om hierover met elkaar in gesprek te gaan.
Doel van deze reis is: genieten van de natuur in combinatie met persoonlijke ontwikkeling en mooie gesprekken over het leven.

Informatie en aanmelden

De reis kost € 6.100,- excl. btw (prijs per persoon) en wordt gefactureerd als Leiderschapstraining. (Drankjes worden apart achteraf doorbelast.)
Dit is op basis van 2 personen per auto en 2 personen per kamer verder alles all-in behalve de vliegtickets die belasten we netto apart door op basis van economie class, upgraden is mogelijk. Dit is een rechtstreeks vlucht van Frankfurt naar Windhook. Single room is mogelijk maar geeft een meerprijs.

Johan Lammers
06-22541495
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Informatie of aanmelden?

Neem dan rechtstreeks contact met mij op!