Skip to main content

In de media

Prijsdaling occasions van structurele aard.

automotive3-07-2012De occasionmarkt is de afgelopen jaren enorm veranderd. Online veilinghuizing deden hun intrede en de export nam sterk toe. Toch staat de markt onder druk en dat gaat niet veranderen. Dat denken de aanwezige occasionexperts bij een door Automotive en Lammers Support Group georganiseerde rondetafel-bijeenkomst

Automotive 03-07-2012

Vele dwergen kunnen een reus omver duwen.

automotive16-03-2012De concurentie op de onderdelenmarkt neemt steeds verder toe. Specialisatie, onderscheidend vermogen, een groene uitstraling en juiste prijsstelling zijn onmisbaar geworden. Dat is de conclusie van een door Automotive en Autokompas georganiseerde rondetafel.

Automotive 16-03-2012

Geen reden voor angst

binderDe economische seinen staan op oranje, stelt staatssecretaris Frans Weekers in dit blad. Maar de deelnemers aan een door Automotive georganiseerde rondetafel, zien de toekomst positief in.

Automotive 16-12-2011

Financiering van het autobedrijf

automotive17De kredietkraan is na de financiële crisis behoorlijk dichtgedraaid. Kunnen autobedrijven nog wel aan voldoende liquiditeiten komen en zo ja, wie voorziet ze daarin?.

Automotive 01-07-2011

Groene-zwarte-vingers

groenzwartevingersWelke invloed hebben de stormachtige ontwikkelingen op gebied van voertuigaandrijving voor beroepsopleidingen in de sector? ROC Aventus organiseerde een symposium over het onderwerp.

Automotive juni 2011

Diesel komt op toeren in race met e-car

stentorWordt de e-car de grote winnaar bij de ontwikkeling van schonere auto's of is er meer dan elektrisch rijden? Onderschat de diesel niet, tipt Jeroen van de Veer.

De Stentor 25-05-2011