Skip to main content

In de media

Terug omhoog

2013 is een bewogen jaar. Tijd voor reflectie en een vooruitblik op een hopelijk beter 2014. Automotive en de Lammers Support Group nodigden negen topmanagers uit om met een goed glas wijn rond de kerstboom van gedachten te wisselen. ‘We moeten de spaarzame kansen pakken.’

Automotive 13-12-2013

Baas in eigen budget

Lammers Support Group over de toekomst van de autoleasebrancheFleetmotive en de Lammers Support Group nodigden acht stakeholders uit de mobiliteitsbranche uit om met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomst van de autoleasebranche en de rol die mobiliteitsbudgetten daarbij gaan spelen.

Fleet Motive, 13-11-2013

Grossier helpt garagist verkopen

Automotive, Autokompas en de Lammers Support Group nodigden acht universele onderdelen grossiers uit om met elkaar van de gedacht te wisselen over de toekomst van het universele garagebedrijf en hun eigen business. Hoe kun je klanten aan je binden en zorg je ervoor dat zij genoeg werk hebben om voldoende onderdelen af te nemen?

Automotive, 10-05-2013

Waarom zou ik naar de winkel gaan?

Albert Heijn en Bol.com gaan verder samenwerken om de consument digitaal aan het lezen te krijgen. Tegelijk werd bekend dat steeds meer kledingzaken failliet gaan. Is het einde van de fysieke winkel nabij?

ND, 18-05-2013

Gastheerschap kan vaak beter!

stentor18042013Johan Lammers zegt als klant na afloop graag "wauw". Hij schreef een boek over gastheerschap en verkoop.

De Stentor 18-04-2013

De sales van de service

automotive1212De ambiance voor de eindejaarsedite van de deelgesprekken was zoals hij hoort: buiten sneeuwde het, binnen in de deel in een voormalige herenhuis in Klarenbeek werd onder het genot van wijn en stamppotten, gediscussieerd over de ontwikkelingen op de aftersalesmarkt.

Automotive 18-12-2012