Skip to main content
Marketing training Sturen op Cijfers

Effectief feedback geven

Feedback geven is lastig. Maar wel cruciaal als je gemotiveerde medewerkers wilt die goed werk afleveren! Als jouw medewerkers regelmatig goede feedback van jou ontvangen dan verbeter je je relatie met je medewerkers, gaat de motivatie omhoog en gaan je medewerkers beter functioneren.

Lammers Support Groep heeft speciaal voor de mobiliteitsbranche deze training ontwikkeld

Effectief Feedback Geven / Motiverend Leiderschap

  • Je hebt al twee keer afspraken gemaakt over doelstellingen met een van je medewerkers maar die houdt zich niet aan die doelstellingen. Je hebt er helemaal genoeg van. Eigenlijk heb je het gevoel dat hij het helemaal niet belangrijk vindt. Hoe spreek je die medewerker hierop aan zonder dat het jullie relatie verstoort maar zodanig dat hij zich wel aan de doelstellingen gaat houden?

  • Een van je medewerkers gaat regelmatig om 5 uur naar huis terwijl het werk niet af is. Dit kan niet vind je en je ergert je er vreselijk aan. Hoe spreek je die medewerker hierop aan zonder dat het jullie relatie verstoort maar wel zodanig dat hij zijn gedrag verandert?


  • Of je hebt één van je medewerkers al feedback gegeven maar diegene wuift je bezwaren lachend weg en zegt dat-ie het de volgende keer anders doet. Maar dat gebeurt vervolgens niet! Hoe spreek je iemand dan aan?

Leer effectief feedback geven

Gelukkig is ‘feedback geven’ heel goed te leren. In de training ga je leren hoe je feedback geeft zodanig dat de ander wat met jouw feedback gaat doen en je tegelijkertijd de relatie met je medewerkers goed houdt (en in sommige gevallen zelfs verbetert!). In de training krijg je handvatten waarmee we gaan oefenen. Je kunt ervaren hoe effectief die handvatten zijn.

Informatie

De training wordt gegeven op onze inspirerende locatie De Deel in Klarenbeek van 13.30 tot 21.00 uur
Kosten zijn € 700,- excl. btw per persoon incl. diner en drankjes. (er moeten wel minimaal 8 personen meedoen en maximaal 12 personen)
Speciaal voor de automotive is er een Oomt subsidie beschikbaar van € 350,- waardoor u maar 50% van de investering zelf hoeft te betalen.
Na de training vind nog een telefonisch consult plaats van ondergetekende om je verder op weg te helpen. Tevens kijken we tijdens deze training waar we nog meer tegenaan lopen zodat we wellicht in 2016 nog een ander belangrijk thema kunnen behandelen. We doen deze training in samenwerking met Marianne Schutten een ervaringsdeskundige op het gebied van motiverend leiderschap.

Meer weten!

Over deze training zoals programma en investering?