Skip to main content
LSG - Defender Adventure Experience Ardennen

Defender Adventure Experience Ardennen

Ervaren waar het oude én nieuwe icoon van Land Rover toe in staat is; dat kan bij uitstek tijdens de spectaculaire Defender Adventure, een ongeëvenaarde competitie vol avontuur. Waar de klassieke Defender indruk maakt met kracht en vermogen, verbaast en imponeert de New Defender met onbegrensde veelzijdigheid en capaciteit.
In teams wordt een divers en uitdagend parcours afgelegd. Onderweg worden allerlei offroad-opdrachten uitgevoerd, waarbij afwisselend gebruik gemaakt wordt van zowel de klassieke als de New Defender. Dit alles uiteraard onder deskundige begeleiding.

Vaardigheid, flinke dosis lef en samenwerking

In een park van 200 hectare met bos, water en imposante rotspartijen zijn naast natuurlijke hindernissen extreme obstakels en routes uitgezet die overwonnen moeten worden. De volledige capaciteit van beide Defender-modellen wordt hierbij ingezet. Vaardigheid, een flinke dosis lef en samenwerking zijn hierbij onontbeerlijk. Klimmen en afdalen, het nemen van doorwadingen, lieren en centimeter voor centimer door een extreem parcours rijden - de Defender Adventure is een uitputtingsslag vol adrenaline die zijn weerga niet kent! Na afloop hebben uw gasten zeker hun eigen grenzen weten te verleggen.
Het programma wordt afgestemd op uw doelstelling, ervaring en individuele behoefte van de deelnemers.

Wij kunnen deze activiteit aanbieden met overnachting en diner op het nabijgelegen chateau.

    Ook interesse?

    Dan komen wij graag bij u langs om onze aanpak verder toe te lichten.